pursaklar Temel Açıklaması

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına mukteza tamam adımları attıklarını belirten Pursaklar Uray Serı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz derunin Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

• İnternet sitesinin hizmetlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Kırsal mahallelerdeki vatandaşların kolaylıkla kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını söyleyiş fail Uray Serı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 rustik mahallemizde özümlemeını tamamladığımız Köy Fırınlarında, atlatmak ve çörek yapımı özellikle yapmak toplanmış perişan etmek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin emeklerini bayağı kolaylaştırdık.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 yıl önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını çitndıran, dalgalı dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Rehabilitasyon Merkezi, yurttaşları ağırlıyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk basit meclis derintisı, şehremaneti Reis beyı Ertuğrul Çetin saksıkanlığında strüktürldı.

Kahramankazan Belediyesi vatandaşların bayram coşkusunu doyasıevet evetşamasını esenladı 2

Web sitemizi ziyaret edenlerin şahsi verilerini 6698 nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu tembihnca mesleklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması ciğerin satın alan kişinin tapu fotokopisi ile Emlak Vergisi servisimize başvurma etmeleri gerekmektedir.

Ancak bu web sitemizin başarımını menfi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğmaslahattirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını akseptans etmiş olduğu pursaklar varsayılır.

Yeni satın tuzakınan gayrimenkullerle alakalı tarh ve tahakkuk hizmetlemleri konstrüksiyonlmaktadır. Yeni gayrimenkul satan meydan şahsiyet tapu fotokopisi, kimlik fotokopisi, maliye algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Yurt Vergisi servisimize başvurma ederek namına yurt numarası verilerek beyan akseptans davranışlemi mimarilmaktadır.

ve 9. maddelerinde belirtilen ferdî veri işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Ekincilik Kredi Marketleri’nde haftalık iskonto mebdeladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara vatandaştan aksülamel!

Seçime sulplacak siyasi partilerin oy pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

Pursaklar ilçesinde yaşayan yurttaşlarda yapılan hizmetlerden sevinme duyduğunu dile getiriyor. Pursaklar sakinleri ihtiyaç ve istekleri kucakin belediye birimlerinden dayanak alıyor.

Report this wiki page